english srpski
poslovna edukacija

Najčešća pitanja FAQ "Poslovna Znanja" edukacija zaposlenih


1. Zašto in-house treninzi?

Naši klijenti se često pitaju: Zašto da edukujemo svoje zaposlene kad mogu da nas napuste? Naš odgovor je: A šta ako ih ne edukujete, a oni vam ostanu?

2. Koliko koštaju treninzi?

Cene in-house treninga formiramo u odnosu na vaše konkretne potrebe, koristeći savremenu metodologiju, zasnovanu na najnovijim modelima poslovnog konsaltinga i edukacije.

3. Da li dajete popust na cene izvođenja?

U slučaju ostvarenja dugoročne saradnje sa kompanijom naručiocem (više od 10 izvedenih treninga), cena izvođenja ponudila bi se sa popustom od 10%.

4. Gde se in-house treninzi izvode?

Treninzi se održavaju (in-house) u prostoru obezbeđenom od strane kompanije koja naručuje poslovnu edukaciju. To može biti u njihovim prostorijama ili u odgovarajućem iznajmljenom prostoru.

5. Šta je potrebno obezbediti za izvođenje treninga?

Poslovna Znanja pripremiće neophodnu edukacionu infrastrukturu kao laptop kompjuter, projektor i platno, dok će kompanija naručilac obezbediti hranu i osveženja (vodu, kafu, sokove) za polaznike treninga.

6. Koliko traju pojedini treninzi?

Po predloženom planu i programu edukacije (planovi treninga u PDF formatu) u jednom radnom danu predviđeno je 7 školskih časova (3 X 1.5 sati + 1 X 45 min) ili 4 edukaciona modula.

7. Ko su naši predavači-treneri?

Naši predavači-treneri su aktivni profesionalci koji su većinom slobodni konsultanti (freelance consultants) ili rade u vodećim kompanijama u Srbiji. Veštine, znanja i iskustva koja vam prenose oni redovno koriste u svakodnevnoj praksi.

8. Koliki je maksimalni broj učesnika?

Broj učesnika određuje kompanija naručilac treninga, s tim što je maksimalan broj polaznika po treningu ograničen na 20, da bi se obezbedio željeni kvalitet izvođenja poslovne edukacije.

9. Šta sa prevozom i smeštajem trenera?

Ukoliko se trening održava na udaljenosti većoj od 100 km od Beograda, ili je potrebno da treneri prenoće, naručilac će platiti troškove hotelskog smeštaja, kao i troškove prevoza za trenere.

10. Da li se dobija propratna dokumentacija o treningu?

Trening je propraćen odgovarajućom dokumentacijom, koja sadrži skriptu treninga, Power Point prezentacije kao i dodatne materijale, kako u štampanim, tako i u elektronskom formatu.


(sa interaktivnog in-house treninga)

Naši instruktori su aktivni profesionalci koji rade u vodećim kompanijama u Srbiji ili su priznati autoriteti u svojim oblastima. Suština je da veštine, znanja i iskustva koja vam prenose oni redovno koriste u svakodnevnoj praksi. Vi učite praktično, savremeno i relevantno znanje.

Preuzmite deo naše PowerPoint prezentacije ’Inovacije i konkurentnost’ (1.2 MB)

Obuke po vašoj meri - Interaktivne treninge i radionice kreiramo prema potrebama i zahtevima klijenata, gde se po izvršenoj analizi vaših poslovnih potreba one izvode korišćenjem metoda aktivnog učenja, kroz, studije slučajeva, formulare, ankete, i igre.

Ako želite bolje poslovne rezultate? Pozovite nas!


Pregledajte Power Point prezentaciju naših usluga konsaltinga i edukacije (1.2 MB)

Kontaktirajte nas na: info@veza.biz, ili pozovite: +381 63 60 80 26