english srpski
poslovna edukacija

O nama - Poslovna Znanja - praktična edukacija zaposlenih


Ako želite veću konkurentnu prednost vaše organizacije na globalnom tržištu?


Poslovna Znanja nastala su kao rezultat novonastale potrebe u Srbiji za praktičnom i efikasnom poslovnom edukacijom menadžera i ljudi koji žele da za kratko vreme ovladaju osnovnim veštinama upravljanja i organizacije savremenog poslovanja.


(trening u kompaniji Intermex d.o.o.)

U odnosu na vaše specifične potrebe, naši edukatori će zajedno sa vašim menadžment timom, raditi na kreiranju i sprovođenju onih edukacionih programa koji će u vašoj firmi doprineti povećanju vašeg intelektualnog kapitala, poslovnih performansi, i profitabilnosti vašeg poslovanja.


(javni trening prodaje u Skoplju)

Naši instruktori su aktivni profesionalci koji rade u vodećim kompanijama u Srbiji ili su priznati autoriteti u svojim oblastima. Suština je da veštine, znanja i iskustva koja vam prenose oni redovno koriste u svakodnevnoj praksi. Vi učite praktično, savremeno i relevantno znanje.

Preuzmite deo naše PowerPoint prezentacije ’Inovacije i konkurentnost’ (1.2 MB)

Obuke po vašoj meri - Interaktivne treninge i radionice kreiramo prema potrebama i zahtevima klijenata, gde se po izvršenoj analizi vaših poslovnih potreba one izvode korišćenjem metoda aktivnog učenja, kroz, studije slučajeva, formulare, ankete, i igre.

Ako želite bolje poslovne rezultate, ne oklevajte, pozovite nas.


Pregledajte Power Point prezentaciju naših usluga konsaltinga i edukacije (1.2 MB)

Kontaktirajte nas na: info@veza.biz, ili pozovite: +381 63 60 80 26